Legutóbbi könyvajánló

Legutóbbi kihívás

Pennát a kézbe

Ismeretlen útonEbben a menüpontban az Ismeretlen úton c. történetem fejezeteit találhatod meg, amelyet időközönként, ahogyan alkalmam nyílik folytatni a történetet, közzéteszek az oldalon is.
A történet főszereplője, Cara különleges képességet birtokol... születése utána néhány órával a szíve megszűnik dobogni, majd egyik pillanatról a másikra ismét visszatér az élők sorába. Viszont ő már nem ugyanaz a lány... egyetlen érintésével képes megfosztani az élőket a lelküktől abban a pillanatban, mielőtt a Halál elragadná őket. Ez az átok a bőréhez, az egész lényéhez tapad, melytől nem tud sem szabadulni, sem elmenekülni. Látomások irányítják az újabb és újabb lélekhez, s cselekednie kell, mielőtt kifutna az időből... különben a lélek a test rabja marad. 
Te mit tennél, ha a kezedhez megannyi kioltott élet vére tapadna? Miképpen tudnál együttélni egy olyan képességgel, melyet nem tudsz irányítani? Mit tennél, ha a Halál a sarkadban járna és figyelemmel kísérné minden lépésed?


... Elsötétült a világ... sötétté vált a lélek. Sötétté vált az ég is, a hollók örvénylő légtáncában a kert felett, kik szárnyaikkal, mint fekete lepel terítették be az ablak előtt magasodó fákat. Reszketeg sóhajként kapaszkodtak az esőcseppek az ablaküvegre, pár pillanatra mozdulatlanná dermedtek, majd lassú vánszorgással elmosták az üveg mögötti tájat. A hollók eljöttek a lány lelkéért. Elragadták őt... örökre és visszahozhatatlanul... de láthatatlan szellemvilágukba nem vitték magukkal. Visszaadták őt az életnek, s szíve halkan ismét dobogni kezdett... de lelke örökre a hollóké volt már...


(Az adott fejezethez ajánlott zenét a bejegyzések alján találod!)
___________________________________________________


Fejezetek